Voor al uw klachten
"specialist in bewegen" 

TARIEVEN

De behandelingen voor fysiotherapie wordt in principe door uw verzekering vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt, hangt af van uw aandoening en uw afgesloten polis. Het is aanbevolen om uw eigen aanvullende polis te checken en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie, dan kunt u alsnog langs de fysiotherapeut. De kosten zijn dan echter voor uw eigen rekening. Hieronder ziet u een overzicht van de tarieven van Star Fysiotherapie.  

BEHANDELING                                                                            TARIEF

Zitting fysiotherapie (30 min)   

€37,50

Screening

€17,50

Intake en onderzoek na screening  

€37,50

Intake en onderzoek na verwijzing 

€47,50

Fysiotherapeutisch onderzoek en rapportage

€75,00

Toeslag aan huis behandeling  

€17,50


Sportmassage 30 min.   

€50,00

Sportmassage 60 min. 

€80,00 

Cupping therapie/ hacamat / hijama  

€50.00

 

*NO SHOW

€27.50


*NO SHOW beleid

Het komt helaas steeds vaker voor dat patiënten niet op een afspraak verschijnt of niet tijdig afzegt. Dit ervaren wij als zeer vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dit tijdstip. Wij zijn daarom genoodzaakt maatregelen te treffen. Afspraken dienen ruim voor tijd, uiterlijk 24.00 uur voor de afspraak te worden afgezegd. Als u niet verschijnt, zonder op tijd af te zeggen, zullen wij u een niet nagekomen consult, € 27,50 in rekening brengen voor de gereserveerde tijd.

Dit zogenaamde “No Show” beleid wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. U krijgt hiervan een factuur naar uw huisadres toegestuurd.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram